Hoşgeldiniz  

Turistin düşürdüğü cüzdanı zabıta buldu

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Turistin düşürdüğü cüzdanı zabıta buldu

KAZAKİSTANLI turist Gülnarra Baibasheva’nın Antalya’nın Serik İlçesi’nde kurulan semt pazarında düşürdüğü cüzdanı, zabıta ekiplerince kendisine teslim edildi.

Belek Turizm Bölgesi’nde bir otelde tatil yapan Gülnarra Baibasheva, sabah saatlerinde Kadriye Mahallesi’nde kurulan semt pazarına alışverişe gitti. Alışverişini tamamlayan kadın turist, kiralık aracıyla pazardan ayrıldı. Bu sırada pazar yerini denetleyen Serik Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam ve zabıta ekipleri, yol kenarında içinde para ve kimlik kartları olan cüzdan buldu. Durumu polise haber veren zabıta ekipleri, bir yandan da bölgedeki otellerle bağlantı kurarak Gülnarra Baibasheva’nın nerede kaldığını tespit etmeye çalıştı.

Cüzdanın bulunduğu mevkide bekleyen zabıta ekipleri, bir kadının telaşlı şekilde sağı solu araştırdığını fark etti. Zabıta ekiplerinin yanına gelen Gülnarra Baibasheva, cüzdanını kaybettiğini söyledi. Zabıta ekiplerinin kimlik tespitinden sonra içinde 844 dolar, 10 bin 500 ruble ve 80 lira bulunan cüzdan önce polise teslim edildi. Polis ekipleri cüzdanı tutanakla Gülnarra Baibasheva’ya verdi.

Antalya’ya tatil için geldiğini anlatan Gülnarra Baibasheva, “Belek’te kalıyorum. Kiraladığım araçla alışverişe geldim. Otele gittiğimde cüzdanımın olmadığını fark ettim. Cüzdanımı bulan zabıta ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle