Hoşgeldiniz  

Şampiyon güreşçi

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Şampiyon güreşçi

AKSU Belediye Spor Kulübü güreşçisi Can Kuzay, hafta sonu Sakarya’da düzenlenen 55. Geleneksel Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Deste Büyük Boyda altın madalyanın sahibi oldu.

 

Akyazı Belediyesi tarafından Akbalık Güreş Sahası’nda düzenlenen müsabakalarda 81 ilden 928 güreşçi, 14 kategoride mücadele etti. Final müsabakasında Hamza Köseoğlu’nun başpehlivanlık unvanını elde ettiği güreşlerde, Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçisi Can Kuzay, yaklaşık 100 civarında sporcunun güreştiği Deste Büyük Boy kategorisinde birinci oldu.

 

Akyazı’dan altın madalya ile dönen Can Kuzay, “Bize her zaman, her konuda destek olan, maddi ve manevi tüm desteğini esirgemeyen, spora ve sporcuya samimiyetini her fırsatta gösteren Aksu Belediye Başkanımız Sayın Halil Şahin’e, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sayın Mehmet Selvi’ye ve bizi bu günlere getiren tüm hocalarımıza teşekkürü borç bilirim. Aldığımız ve alacağımız tüm başarıları kendilerine ve Aksu halkına hediye ediyor, daha büyük başarıların sözünü veriyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle