Hoşgeldiniz  

‘Kırkpınar’da hedef altın kemer’

Semih Köken | 06 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

‘Kırkpınar’da hedef altın kemer’

DÖŞEMEALTI Belediyespor güreşçisi Orhan Okulu, “Kırkpınar’da bu sene altın kemer kazanmak istiyorum. Hedefim 3 yıl üst üste Kırkpınar başpehlivanlığını kazanarak, altın kemerin ebedi sahibi olmak” dedi.

Döşemealtı Belediyespor’un güreşçileri 10-16 Temmuz arasında 656’ncısı düzenlenecek Kırkpınar Yağlı Güreşleri için kamp çalışmalarına Korkuteli’de devam etti. Yaklaşık 20 gündür Korkuteli’nde kampta bulunan pehlivanlar günün erken saatlerinde kondisyon ve güç depolamak için Barajüstü Gölbaşı Dinlenme Tesisleri’nde antrenman yaparken, gündüz de 100’üncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda yağlı antrenman yapıyor. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de güreşlerin kampını ziyaret etti.

Başarılı bir kamp geçirdiklerini vurgulayan antrenör Kemal Yılmaz, “Güzel çalışma temposundayız. Belediye Başkanımız Turgay Genç her türlü desteği veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi fırsat buldukça bizleri ziyaret ederek moral ve motivasyon veriyor. Şu an Korkuteli’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok iyi bir dönem geçiriyoruz. Sporcuların performansı en üst düzeyde. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne damga vuracağız” dedi.

DOSEMEALTI BELEDIYESPOR GURESCISI ORHAN OKULU, "KIRKPINAR'DA BU SENE ALTIN KEMER KAZANMAK ISTIYORUM. HEDEFIM 3 YIL UST USTE KIRKPINAR BASPEHLIVANLIGINI KAZANARAK, ALTIN KEMERIN EBEDI SAHIBI OLMAK" DEDI.(FOTO:KORKUTELI-DHA)

Başpehlivan Orhan Okulu tarihi Kırkpınar’a bu yıl da Korkuteli’de hazırlandıklarını kaydederken, Kırkpınar’dan altın kemeri Döşemealtı’na getirmek istediğini vurguladı. Okulu, “Güzel bir kamp geçirdim. Bu yıl hedeflerimiz büyük. Tabi beklentiler de büyük. 2015 yılında olduğu gibi 2017 yılında da altın kemeri Döşemealtı’na getireceğim. Bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgay Genç’e çok teşekkür ederim. Kırkpınar’da, Türk’ün en büyük er meydanında, heyecanın ateşini Döşemealtı pehlivanları yakacak ve biz de o ateşi alıp Döşemealtı’na, Antalya’ya getireceğiz. Kırkpınar’da bu sene altın kemer kazanmak istiyorum. Hedefim 3 yıl üst üste Kırkpınar başpehlivanlığını kazanarak, altın kemerin ebedi sahibi olmak. Tarihi Kırkpınar’dan daha eski olan Elmalı’da 3 yıl üst üste altın kemer kazandım. Şimdi Elmalı’da ikinci kez 3 yılımı tamamlamak istiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle