Hoşgeldiniz  

KEMER’DE KAMPA GİRDİLER

Semih Köken | 22 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER’DE KAMPA GİRDİLER

Rusya’nın ünlü takımları Spartak, CSKA ve Dinamo Moskova futbol takımlarının altyapı sporcuları Kemer’de kamp yapıyor.

Rusya’da bulunan Deviyatka Futbol Okulu; Rusya’nın başarılı ve ünlü kulüplerinden Spartak, CSKA ve Dinamo Moskova futbol takımlarının altyapısında bulunan 30 çocuğu Kemer’de kampa alırken, çocuklar Futbol eğitimi yanı sıra  denizin ve güneşin de tadını çıkarıyorlar. 2006-2010 yılları arasında doğan 30 çocuğun kamp yaptığı Kemer’de ailelerde çocuklarını yalnız bırakmazken, antrenmanlar ve hazırlık maçları ise Grand Haber Otel futbol sahasında gerçekleştiriliyor.

Deviyatka Futbol Okulu Direktörü Alexandr Tarasov yaptığı açıklamada, “ Kemer’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemer’in havası, denizi ve şartlar bizim buraya gelmemize neden oldu. Güzel bir çalışma dönemi geçiriyoruz. İki hafta boyunca Kemer’deyiz. Bizi burada geldiğimiz günden bu yana hiç yalnız bırakmayan Kemer Kartalları Spor Kulübü Başkanı ve Kemer Beşiktaş Futbol Okulu Direktörü Ozan Güven olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kemer Kartalları Spor Kulübü Başkanı ve Kemer Beşiktaş Futbol Okulu Direktörü Ozan Güven ise yaptığı açıklamada, “Deviyatka Futbol Okulu olarak Moskova’dan gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Deviyatka Futbol Okulu Moskova’da Spartak, CSKA ve Dinamo Moskova futbol takımlarının altyapı çalışmalarını organize ediyor. Misafir sporcularımız ile çok sayıda hazırlık maçları yaptık ve güzel bir dostluk kazandık.  Çocuklarımız karşılıklı tecrübe kazandılar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle