Hoşgeldiniz  

FAİK EŞME, İNCE’DEN İNCE’YE ÇALIŞIYOR

Semih Köken | 19 Nisan 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

FAİK EŞME, İNCE’DEN İNCE’YE ÇALIŞIYOR

Memleket partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Faik Eşme inceden inceden çalışmalarını sürdürüyor.

İlimizin tanınmış iş insanlarından olan ve Memleket Partisi Milletvekili adayı olarak teşkilat mensuplarıyla birlikte sahaların adeta tozunu attıran Faik Eşme, Esnaflarla, Sanayicilerle, vatandaşlarla ve sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye ve Memleket partisine destek isteyen Eşme, vatandaşların, partisine, Muharrem İnce’ye ve şahsına olan ilgi ve destekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek; “Memleket için, Afyonkarahisar için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyan insanlar olarak, Başörtüsüne, mini eteğine bakmadan, Türklüğü ile Kürtlüğü, Aleviliği ile Sünniliğiyle ilgilenmeden, sağcı solcu demeden, sadece ehliyetli mi değil mi, ehil mi değil mi buna bakacağız. Bizim derdiniz memleket. Kim kiminle kol kola yürür bizi ilgilendirmez, bizim ilgi alanımız halkımızın nasıl refah, huzur ve adalet içinde yaşayacağıdır. Gençlerimiz bizimle geleceğe daha güven içinde bakacaklar. Bu memleketi terk etmek için çeşitli yollar aramayacaklar. Bunu da memleket partisi olarak biz yapacağız.”dedi.

AFYON HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR

Afyonkarahisar’ın sorunlarını, sanayicinin, esnafın, çiftçinin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını en iyi bilen kişilerden olduğunu söyleyen Faik Eşme; “Afyonkarahisar’da doğdum, burada büyüdüm, burada doydum. Kimin ne derdi var bilenlerdeniz.  Afyonkarahisar Milletvekili olarak hep halkımızın yanında olacağız. Dertlerimize birlikte çare olacağız. Birlik ve beraberlik içinde başaracağız’ dedi.

STK’LARDAN EŞME’YE TAM DESTEK

İlimizdeki Sivil Toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Memleket Partisi ve Afyonkarahisar Milletvekili adayı Faik Eşme, ” 14 Mayıs’ta genel başkanımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Sorun markette, rafta değil, sorun tarlada, serada, ahırda, merada. İyi bir tarım politikalarıyla bu sorunların üstesinden gelecek tek parti Memleket Partisidir” diye konuştu.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle