Hoşgeldiniz  

Antalya’da İYİ Parti ‘Temayül Yoklaması’ yapıldı

Semih Köken | 03 Nisan 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Antalya’da İYİ Parti ‘Temayül Yoklaması’ yapıldı

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi ‘28. Dönem Milletvekilleri Üye Tabanlı Temayül Yoklaması’ yapıldı. İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve partililer Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’ne giderek oy kullandı.

‘28. Dönem Antalya Milletvekilleri Üye Tabanlı Aday Temayül Yoklaması’ merkez, Akseki, Alanya, Elmalı, Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Serik olmak üzere 9 farklı noktada gerçekleşti. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa ilçelerini kapsayan merkez yoklamasının adresi Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi oldu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ömer Furkan Dağ’ın katılımlarıyla gerçekleşen temayül yoklaması 34 bin üyenin katılımıyla saat 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erdi.

Temayülde İl ve ilçe teşkilatları ile parti üyeleri oy kullandı. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Birlik ve beraberlik içinde ‘28. Dönem Antalya Milletvekilleri Üye Tabanlı Aday Temayül Yoklaması’nı gerçekleştirdik. Temayülümüz siyaset arenası için hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın aday adaylığı noktasında partimize gösterdiği ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu etmiştir. Tüm aday adaylarımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle