Hoşgeldiniz  

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYOR

Semih Köken | 01 Nisan 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor A- A+

GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYOR

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’da Milletvekilliği için en güçlü adaylarından biri olan Aday adayı Gönül Ar Güngör, girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmıyor.

Afyonkarahisar’a hizmet etmek ve Afyonkarahisar’ı iş dünyası, esnafı, kadınları, gençleri ile birlikte hak ettiği noktaya getirmek için yola çıkan Gönül Ar Güngör, şu anada kadar gidilmedik, ilçe, belde ve köy bırakmadı.

Her gittiği bölgede, 20 yıllık siyasi geçmişinin ve mesleki anlamdaki karşılığını alan Gönül Ar Güngör, gittiği her mekânda bu güne kadar bir vatandaşın derdine dokunmuş olmanın da mutluluğunu yaşıyor.

İlçe ve beldelerde toplantılar gerçekleştiren Av.Gönül Ar Güngör, toplum içine gelemeyen kadınları da evlerinde ziyaret ederek, sorun, talep ve önerilerini dinliyor.

İYİ Parti ilçe ve belde yöneticilerinin de büyük desteğini alan Gönül Ar Güngör; İlimizin her köşesindeki sorunu çok iyi bildiğini belirterek; “ Memleketim Afyonkarahisar’da 20 yıldır gerek siyasi gerekse mesleki hizmetlerimi sürdürüyorum. Kimin ne sorunu var, kimin ne derdi var en iyi ben biliyorum. Bir çoğunu da çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gittim her mekânda, ‘Bizim şu derdimize çare olmuştunuz’ sözünü duymak beni çok bahtiyar ediyor. İnşallah bu hizmetlerim İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak da devam edecektir. Ben bu yola dün girmedi. 20 yıldır yollardayım. 20 yıldır halkımızın içindeyim. Ve şu anda İYİ parti ailesinin içinde olmaktan, cesurlar hareketinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Çok hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Güngör; “ Girmedik gönül, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Sadece merkezde değil, ilçe, belde köy ve mahallerimize varıncaya kadar kapı kapı geziyoruz. Bu bizim boynumuzun borcu.  Daha öncede söyledim biz buraya elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya geldik. Milletimizin gönlüne girmek ve istişare etmemiz gerekiyor ve bunu İYİ Partililer olarak en iyi şekilde yapıyoruz. ”dedi.

 

 

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle