Hoşgeldiniz  

MHP’den Afyon’da gövde gösterisi

Semih Köken | 31 Mart 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MHP’den Afyon’da gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Karahisar İl Başkanlığı 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri için başvuran Milletvekili aday adayları, tanıtım toplantıları devam ediyor.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 13 aday adayı başvuruda bulunurken, her gün parti binasında düzenlenen program ile Aday adaylarının tanıtımları yapılıyor. Bugün yapılan tanıtım programında Aday Adayı Yücel Genç’in tanıtımı yapıldı.
Ataköy’den düzenlenen yaklaşık 100 araçlık konvoy ile partisine gelen Genç, burada seçmenler ve partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
MHP Binası önünde çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı tören de MHP adeta gövde gösterisi yaptı. Açılış konuşmasını yapan MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, 13 aday adayı ile seçimlere girdiklerini belirterek , ‘ Artık salonlara sığmıyoruz ve aday adayı tanıtım toplantılarımızı bu şekilde kalabalık bir seçmen kitlesiyle yapıyoruz. ‘Herşeyden önce Türkiye’ ‘ Önce ülkem ve Milletim’ kararlılığıyla çıkmış olduğumuz bu yolda belki yükümüz ağır olacak, ancak bu ağır yük milli ve milliyetçi gönüllerin kenetlenmesiyle kaldırılacaktır’ dedi.
Daha sonra kürsüye gelen. MHP Milletvekili Aday adayı Yücel Genç, konuşmasına deprem felaketinde hayatlarını kaybedenlere başsağlığı ve tüm halkımıza geçmiş olsun dilekleri ile başladı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Başmakçı Belediye Başkanı Ayha Gönüllü’ yü rahmetle anan Genç, daha sonra kısa bir özgeçmişini anlattı.

‘’ BAŞI BİR ÜLKÜCÜNÜN ÇEKMEDİĞİ HİÇ BİR OLAYA KATILMAYIN’’
MHP Milletvekili aday adayı Yücel Genç, ‘Rahmetli BAŞBUĞ’umuz Alparslan TÜRKEŞ Bey’inde zamanında ifade ettiği gibi: ‘’ BAŞI BİR ÜLKÜCÜNÜN ÇEKMEDİĞİ HİÇ BİR OLAYA KATILMAYIN’’ dediği gibi bugün ben de Ülkücülerin ebedi yuvasından sizlere sesleniyorum. ‘diyerek ‘’Genel Başkanımız ve Türkmen Beyimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in sarf ettiği gibi’’ ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM ‘’ şuuruyla bugün bende 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum. Allah bizleri çıktığımız bu kutlu yolda Afyonkarahisar’lı hemşehrilerime ve Milletimize mahcup etmesin. Afyonkarahisar’da yaşayan bir kardeşiniz olarak bu göreve hazır ve talibim. Yıllardır kendi memleketimde iş yapan , istihdam sağlayan bir evladınız olarak İnşallah Allah nasip eder de seçilirsek Yüce Meclisimizde sizleri temsil etme görevini alırsak sadece bayramlar ve özel günlerde değil, her daim sizlerle iç içe hep beraber sorunlarımızın çözümünün, sözünü ve garantisini bugünden veriyorum’ ifadelerine yer verdi.
DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR
Genç, MHP’den aday adayı olan isimler başarılar dilerken, ‘Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aday adayı olan her bir dava arkadaşım da sıralama ne olursa olsun , seçilsin yada seçilmesin bugün ki şevk ve heyecanla gereğini yapmaya hazırız. Ayrıca partimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlarımıza ve teşkilat mensubu her bir bireyimize ayrı ayrı teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.’ diye konuştu.

Afyon MHP ’nin kalesidir
Afyonkarahisar halkıın her zaman Milliyetçi Hareket Partisine kale gibi dimdik ayakta durup destek verdiğini söyleyen Genç, ‘ Biliyorum ki ağzı dua’ lı erenlerimiz , kardeş ve bacılarımız bizlerledir. Biliyoruz ki memleketimizin dört bir yanında yatan Ülkücü Şehitlerimizin maneviyatı bizimledir. Nasıl ki Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Kocatepe’den Milletimizin üzerine doğan bağımsızlık ateşini yaktı ise bugün biz de aynı bilinçteyiz ve nasıl ki Sultan Mehmet Han bizansın burçlarını yıkıp geçti ise bizlerde 14 Mayıs’ta inşallah sandıklarda üç hilalin patlamasını yapacağız.
Niyetimiz baki, yolumuz Hak’tır. Cenab-ı Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizi Milletimize mahcup etmesin. Yönümüz Büyük Türk Milletinin menfaati yolumuz yarım asırı geçen çilenin talibi Ülkücü Hareketin temelleridir. Şu asla unutulmamalı ki, bizler vatanını seven , koruyan , Milletimizin sorunlarını kendine dert edinen ve zorluklar karşısında yılmayan bir neferin temsilcileriyiz. Bayrak , vatan ve kutsal olan değerlerimizle dimdik her bir ferdi ile bu davaya gönül vermiş insanlar olarak partimizin; Ülkemiz için bir emniyet sigortası olduğunu sizlere özellikle hatırlatmak isteriz.’ ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’mizin geleceğini huzur ve güven içinde kurmaya hem kararlı hem de muktediriz. Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonu bunun için tarihi bir fırsattır. Bizim tarihi ve zorlu bir dönemde partimizden Milletvekili aday adaylığı müracaatımız ( HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE) kabulünün ve önce ülkem ve milletim kararlılığımızın inkar edilemeyecek tescilidir. Kuşkusuz yolu doğru olanın yüküde ağır olacaktır. Bu sebeple Afyonkarahisar’ lı hemşerilerimize ve her bir dava arkadaşımı selam muhabbet ve hürmetlerimi sunarım ‘dedi

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle