Hoşgeldiniz  

Semih Köken | 31 Mart 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+


Deprem bölgesinde yaraların sarılması için tüm imkanları seferber eden Başkan Recep Tayyip ErdoğanKahramanmaraşHatay ve Adıyaman‘dan sonra bugün de Gaziantep‘e geldi. Başkan Erdoğan, Nurdağı‘nda “Gaziantep – Kilis Afet Konutları Temel Atma Töreni”ne katılıyor.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde büyük yıkıma yol açarken, bölgede yaraların sarılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından derlenenler şu şekilde:
Deprem sadece düştüğü yeri değil tüm Türkiye’yi yakmıştır. Dünyanın birçok noktasından samimi taziye mesajları aldık. Bugün bir kez daha hem kalıcı konutlarımızın temelinşi atmak hem de sizlerle hasbihal etmek için buradayız. Köyleri ve ilçeleri,yle depremin yıktığı şehirlerin tamamını ayağa kaldırmadan durup dinlenmeyeceğiz.

AFAD ve diğer kurumlarımızın yanı sıra, yüzlerce belediyemiz deprem bölgesinde çok güzel hizmetler verdi. Kardeş belediyeler oluşturduk. Partimizin belediyeleri, kardeş belediyelerle bir arada çalışmalarını yürüttüler. Bu vesileyle tüm belediye başkanlarımıza ve ekiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle