Hoşgeldiniz  

Kovanlık yolu yenileniyor

Semih Köken | 20 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Kovanlık yolu yenileniyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kovanlık Mahallesi’nin bozulan yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı. Grup yolunun birçok noktasına yolu yağmur sularından korumak maksadıyla beton büzler yerleştirilirken, yolun tamamı dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırıldı. Birçok kısmı dar olan yol minimum 8 metre genişliğe çıkartıldı. 4 kilometrelik yolun altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları başladı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Zeki Demiray ve Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek çalışmaları inceledi. Grup yollarında büyük bir titizlikle çalıştıklarını ifade eden İsa Akdemir, “Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda grup yollarımızı asfalt programımıza dahil ederek çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Döşemealtı’nda geçtiğimiz günlerde birçok yolumuzu asfalt ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.4f5d13f6267be0521f1c431a87dc3a56 96b7bb2a0d85d8113c2eae9cfc65546e

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle