Hoşgeldiniz  

KEMER TURİZM CAMİASI ATSO SEÇİMLERİ ÖNCESİ YUSUF HACISÜLEYMAN İLE BULUŞTU.

Semih Köken | 17 Eylül 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

KEMER TURİZM CAMİASI ATSO SEÇİMLERİ ÖNCESİ YUSUF HACISÜLEYMAN İLE BULUŞTU.

KEMERLİ TURİZMCİLER  MAVİ LİSTE ADAYI YUSUF HACISÜLEYMAN İLE TOPLANTIDA GÖRÜŞTÜ..

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 36.Grup (Oteller ve benzer konaklama yerleri) meslek Komitesi, Başkanlık seçimleri’nde mavi liste adayı Yusuf Hacısüleyman Kemer’in önde gelen  İş insanlarından  Murat Canik ev sahipliğinde Kemer’li turizmcilerle Canik İş Merkezi’nde yapılan toplantıda bir araya geldi.

Kemer ve Türk turizminin ilerlemesi adına fikir alışverişi yapılan toplantıda yaklaşan ATSO seçimleri de gündeme alındı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni bir yönetim anlayışı ve ritim getirmek istediklerini söyleyen Turizm duayeni Hacısüleyman ‘’Yeni dönemle birlikte Ali Bahar başkanlığın’da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası yeni bir çehreye kavuşacak; görevi teslim aldığımızda yeni düzenlemelerle birlikte işine dört elle sarılacak, herkesin işini kolaylaştıracak bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Turizm sektörü olarak ülke ekonomisinin önemli bir kısmında etkimiz büyük, biz hükümet ya da belediye değiliz ama çalışmalarımızla bu makamlara etki ederek toplum yararına da icraatlar yaratma şansımız var. Bu yüzden adayımızın doğru olması gerekir. Oy kullanacak seçmenler arasında her kültürden  ve siyasi görüşten insan var, adayımızın siyaset üstü olması gerekiyor ve insanlara siyaset üstü bir anlayış sunan Sayın Ali Bahar’ı destekliyoruz.’’ sözlerini sarf etti.

Toplantıda söz alan Murat Canik ise  ‘’Yusuf Bey’e Kemer’e gelerek  bölgesel turizm camiamıza ve turizmimiz üzerine değerli fikirlerini paylaşması adına sonsuz teşekkür ederiz. Yusuf Bey gibi geçmişi başarılarla dolu bir duayeninin aday listesinde olması bizleri mutlu eder. Ticaret ve Sanayi Odamız gibi kurumlarda turizm profesyonellerinin etkili bir şekilde görev almasını hem bölge hem de ülke turizmimiz için olumlu buluyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Ayışığı gazetesi / Sezen TURHAN

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle