Hoşgeldiniz  

BURDUR’DA İKİ KOMŞU ARASINDA ALACAK VERECEK KAVGASI

Semih Köken | 07 Ağustos 2022 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BURDUR’DA İKİ KOMŞU ARASINDA ALACAK VERECEK KAVGASI

Burdur Menderes mahallesinde ikamet eden inşaat işçisi A.A aynı mahalledeki su tesisatçısı Y.K aralarında dönem dönem para alışverişi yapıyorlardı. Ramazan ayında Y.K nın dükkanına giderek daha önceden verdiği parayı isteyen A.A alacağını tahsil etmesine rağmen işyerinde bulunan Y.K nın diğer arkadaşı S.D araya girerek alacaklı A.A yı sert bir dille uyararak sürekli parasını istemenin rahatsızlık verdiğini  söyleyince ikili arasında çıkan tartışma sonucunda aynı zamanda gardiyan olan S.D üzerinde bulunan zimmetli silahını ateşlemiş ve olayın seyrini tamamen değiştirmiştir.

Araya giren şahısların kavgayı ayırması olayı anlık durdursa da işin boyutu tamamen farklılaşmıştır.

Sonrasında evleri birbirine komşu olan tesisatçı Y.K komşusu  A.A ile barışmak istese de taraflar sulh olamamışlar. Yine bir tartışmanın başlaması ile  kalabalık bir grup şeklinde A.A nın evine saldırıda bulunmaya devam eden şahıslar emniyet güçlerinin araya girmesi ile bertaraf edilerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülmüşlerdir.Alınan ifadelerin ardından serbest bırakılan taraflardan A.A silah ile ateş açan gardiyan S.D ye olan şikayetinden vazgeçmemiştir.

Bunun üzerine  önleri kesilerek içinde küçük çoçuklarında bulunduğu araçlarına zarar veren grup A.A nın kendisini ve ailesini savunmak amacı ile elinde bulunan tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların karşı taraftaki kız çocuklarından birine isabet etmesi ile alınan ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Olayın taraflarından A.A nın eşi ve çocukları ” artık evimize dahi giremiyoruz babamız suçsuz yere ceza yatmaktadır en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını istiyoruz babamız her ne yaptıysa bizim için bizlere zarar gelmemesi için ve kendisini savunmak adına yaptı ” dediler.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle