Hoşgeldiniz  

Orhan Okulu Kumluca’dan altın kemerle döndü

Semih Köken | 02 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Spor A- A+

Orhan Okulu Kumluca’dan altın kemerle döndü

KIRKGÖZ Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Orhan Okulu, 17’nci Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde tüm rakiplerini yenerek başpehlivan oldu.

Döşemealtı Belediyesi adına güreşen Orhan Okulu, 17’nci Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri finalinde Ankara Büyükşehir güreşçisi Recep Kara ile karşılaştı. Orhan Okulu, rakibini yenerek geçen yılın ardından bu yıl da Kumluca’nın başpehlivanı unvanını kazandı.

Başpehlivan Orhan Okulu’yu kutlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, er meydanlarının yıldızı olarak gördüğü güreşçinin başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi. Başkan Genç, “Güreşçimiz azmi, disiplini, çalışkanlığı ve kişiliğiyle Türkiye’nin örnek sporcularından birisidir. Döşemealtı’na yaşattığı bu güzel mutluluk için başta antrenörümüz Kemal Yılmaz olmak üzere Orhan Okulu ve tüm sporcularıma teşekkür ederim” dedi.

DÖŞEMEALTI’NA DAVET

Yeni yılın ilk sınavını memleketi Kumluca güreşlerinde veren Orhan Okulu, “Ata sporumuza sahip çıkan Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç adına güreşmekten onur duyuyorum. Amacım tıpkı Kumluca’da olduğu gibi Antalya genelinde katılacağım tüm müsabakalardan altın kemerle dönmek. Önümüzdeki hafta sonu Muratpaşa’da, 15 Mayıs Pazar günü de Döşemealtı’nda yapılacak güreş organizasyonlarına tüm güreşseverleri bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin en eski güreş organizasyonlarından Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini 3 kez üst üste kazanarak adını efsaneler arasına yazdıran Orhan Okulu, geçen yıl da Edirne’de tarihi Kırkpınar’da altın kemerin sahibi olmuştu.1de97d569a33be22693e4db027a24fac 65a4f60d5ad599289e2e57eef6acd95f c09615ceefdd9de8e7338245d1836290

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle