Hoşgeldiniz  

Anex ”Red Carpet Night 2020” gecesinde turizmcileri bir araya getirdi

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2020 | Oteller, Turizm A- A+

Anex ”Red Carpet Night 2020” gecesinde turizmcileri bir araya getirdi

Öger Tours,Bucher Reisen ve Neckermann operatörlerini bünyesine katarak güçlenen Anex Tour Almanya, Avusturya ve Almanya’da faaliyet gösteren yaklaşık 250 acente sahibi ve yetkilisini Belek’teki düzenlediği ”Red Carpet Night 2020”de bir araya getirdi.

 

Selectum Luxury Resort’te düzenlenen ”Red Carpet Night 2020–Spirit of Destinations” gecesine Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, Anex Tour Avrupa ve Orex Travel Genel Müdürü Murat Kızılsaç, turizmci Hüseyin Baraner, Almanya ve Avusturya’dan gelen acenteciler ve bazı otelciler katıldı.

 

Anex Tour Avrupa ve Orex Travel Genel Müdürü Murat Kızılsaç,  adüzenledikleri gecede 2020 yaz sezonu için planlarını katılımcılar ile paylaştıklarını belirterek, ”2020 sezonundaki artan kapasitesi ile dünyanın lider tur operatörleri arasına giren Anex Tour, 2021 sezonuna da kapasitesini önemli ölçüde artırmayı hedefliyor.Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, İspanya, Mısır,Tunus, Dominik Cumhuriyeti,Meksika ve Küba gibi 42 ülkenin birçok bölgesine Anex Tour paket tur satışları yapıyor” dedi.

 

Murat Kızılsaç, Neckermann,Öger ve Bucher markalarının bünyelerine katılması ile Almanya ve Avusturyanın her noktasından
paket tur satışlarının çok büyük oranda arttırdıklarını ve bunun Türkiye turizmi açısından da bir kazanç olacağını,sadece Türkiye için 2020 yaz hedeflerini 350 bin turist olarak belirlediklerini ifade etti.

Gecede en iyi acentelere plaket verildi ve daha sonra geceye katılanlar arasında yapılan çekilişlere çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle