Hoşgeldiniz  

MURAT CANİK’TEN KEMER’E ÖZGÜL CANİK ANAOKULU

Semih Köken | 01 Eylül 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

MURAT CANİK’TEN KEMER’E  ÖZGÜL CANİK ANAOKULU

İş insanı ve turizmci Murat Canik ve eşi Emine Canik Kemer’de 5316 m2′ lik arsa üzerine inşa ettirecekleri Anaokulu’nun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törene Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Türkiye futbol federasyonu Antalya İl Temsilcisi Ahmet Köksalan ‘da katılırken eski il müftüsü Osman Artan’ın duaları ile temel atma töreni yapıldı. Çok sayıda davetli topluluğu da bu özel ana şahitlik etti.

Törende konuşan Vali Yazıcı hayırsever iş adamı Murat Canik’i tebrik ederek Kemer’de fazlasıyla maddi imkanı bulunan onca iş insanı var iken Murat bey’in her durumda örnek olmasını takdirle karşıladıklarını dile getirerek hayır işlerinin herkese nasip olmayacağını da sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim müdürü Emre Çalışkan ise konuşmasında Kemer’e kazandırılan anaokulunun tüm çocuklarımıza ve ebeveynlere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Murat Canik’i kutladı.

Turizmci ve iş insanı Murat Canik rahmetli annesi adına yaptırdığı anaokulunda devletine milletine hayırlı evlatlar yetiştirilmesinin en büyük temennileri olduğunu dile getirerek bu yolda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına da sonsuz teşekkür etti.

Konuşmasının devamında ;

Biz üç kardeşiz; annemizin yaşadığı zorluklar karşısında biz evlatlarından iki isteği oldu bunlardan ilki bir hastane odasıydı diğeri ise bugün burada toplanma sebebimiz olan anaokuluydu,hastane odasını sağlığında gören annemiz maalesef anaokulunu göremedi bizde rahmetli annemizin adını burada yaşatma kararı alarak devletimize anaokulumuzu hibe etmekten gurur ve onur duyuyoruz diyerek katılan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Haber Sezen Turhan

Ayışığı Gazetesi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle