Hoşgeldiniz  

NELER OLUYOR NELER?!

SEZEN TURHAN | 31 Ağustos 2022 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Selamlar…

Neler oluyor neler derken tabiki kemer’de son zamanlarda yaşananlardan bahsediyorum; garipten dönen dolaplar ayyuka çıkmaya son hızla devam ediyor. Valla arkasını kovaladığımızda yok inanın hepsi herkes tarafından öylesine biliniyor ki şak diye kucağınıza size gerek kalmadan koyuveriyorlar. Yapılanlardan kemer halkı illallah etmiş başta, haksızlık adaletsizlik diz boyu almış başını gidiyor.

Birgün oğlunun serveti ile gündeme gelenler öteki gün yandaşları hamililerine sağladıkları yüksek maaşlı iş ortamı ile de bize de konu olmayı başarıyorlar..

Aslında reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bizim ncaudi ve ekibinin popülaritesini artırdık desek yeridir. Hergün başka mecralarda yaptıklarından çok yapamadıkları konuşulurken rahatsızlık duymamak da kişilikle alakalıdır sanırım..

Neyse son senenin tadını da çıkarın bakalım yüzlerce gelen şikayet postaları seçim zamanı cevap olarak zaten dönecektir kendinize yanınızda tuttuğunuz yüksek meblalı fatura kondularda ne yazarsa yazsın ne kadar aklamaya çalışırsa çalışsın temizleyemeyecekler kirli işlerinizi…

Tek üzüldüğüm cağnım Kemer’in futbol topu gibi ortada paslanması. Allah aşkına size diyorum yapın bir güzellikte şu köşede yazayım yaptıklarınızı teşekkür etmeyen sizdendir sonrasında..

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatmasına az kala sevgiler..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle