Hoşgeldiniz  

GELECEK PARTİLİ FERAMUZ ÜSTÜNDEN ANTALYA İL YÖNETİMİNE ZİYARET..

Semih Köken | 26 Ağustos 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm A- A+

GELECEK PARTİLİ FERAMUZ ÜSTÜNDEN ANTALYA İL YÖNETİMİNE ZİYARET..

Antalya Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ve üyeleri Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz ÜSTÜN’ ü Antalya basını ile Khan otelde düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısı ile buluşturdu. Antalya basınının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında ilk olarak Antalya İl Başkanı sayın Mevlüt Demir konuşmasını yaparak gündemi değerlendirirken tüm basın camiasına katılımları için sonsuz teşekkürlerini iletti.

Sık sık bu şekilde toplantılar ile bir araya gelerek konuşulmak sorulmak istenen herşeyi  bizzati cevaplamak istediğini dile getiren Başkan Demir açılış  konuşmasının ardından mikrofonu Sayın Feramuz Üstün ‘e bıraktı.

Kürsüde ki konuşmasına basın mensuplarını ve katılımcı üyeleri selamlayarak başlayan Üstün öncelikle parti ilkeleri hakkında kısa bir hatırlatma bilgisi geçerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ülke gündemi hakkında da değerlendirmelerde bulunan  Feramuz Üstün partimizin Antalya’da da iyi sonuçlar doğuracağına yürekten inanıyorum dedi. Samimiyetle halkla iç içe olmanın verdiği mutluluğu hiçbir şeye değişmeyeceklerini şahsı ve Genel Başkanları Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu adına da dile getiren Üstün; 6’ lı masa sorusu karşısında ise mültecilere yönelik bir çalışma yapıldığını ve kamuoyuna duyurulacağını duyurdu.

 

HABER

Sezen TURHAN / Ayışığı Gazetesi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle