Hoşgeldiniz  

Serik’te çok amaçlı salon açılış için gün sayıyor

Semih Köken | 01 Ağustos 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Serik’te çok amaçlı salon açılış için gün sayıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde yürütülen düğün salonu projesi açılış için gün sayıyor. İnşaatı tamamlanan projede çevre aydınlatma ve alt yapı imalatları tamamlanmak üzere.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik halkından gelen talep doğrultusunda Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi’ne eklediği bin kişilik çok amaçlı düğün salonu inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Çok amaçlı salonda daha önce mekanik ve elektrik altyapı imalatlarını bitiren ekipler, baskı beton ve çevre düzenleme imalatlarını da tamamladı. Açılış için gün sayan projede çevre aydınlatma ve alt yapı imalatları devam ediyor.

SOSYAL HAYATI CANLANDIRACAK

Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi, iki ayrı bloktan oluşuyor. İnşaat faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğu, yaklaşık olarak 2500 metrekarelik inşaat alanına sahip tek katlı blok; ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere bin kişi kapasiteli düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlik ve düğün gibi organizasyonlara hizmet verecek önemli bir merkeze kavuşacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle