Hoşgeldiniz  

Antalya ve Kemer’in gururu oldu

Semih Köken | 26 Temmuz 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya ve Kemer’in gururu oldu

Kemer Belediyesi’ne ait eğitim kursunda üniversiteye hazırlık kapsamında ücretsiz eğitim alan ve girdiği üniversite sınavında Türkiye 117’ncisi, Antalya ve Kemer birincisi olan Şevval Yağmur Öztürk, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun gazinodan eğitim yuvası haline getirdiği Ahmet Erkal Eğitim ve Destek Kursu, geçen sene olduğu gibi bu yıl da başarı üstüne başarı elde etti.

Belediye’ye ait kursta ücretsiz olarak eğitim alan kursiyerlerden çoğu geçen sene yapılan üniversite sınavında Türkiye sıralamasına girerken, bu yıl başarı çıtası daha da yukarılara çıktı

Ahmet Erkal Eğitim ve Destek Kursu kursiyeri Şevval Yağmur Öztürk, 3,5 milyondan fazla kişinin girdiği üniversite sınavında Türkiye 117’incisi olma başarısı gösterdi. Öztürk’ün, sınav sonuçlarının açıklamasının ardından Antalya ve Kemer birinciliği de kesinleşmiş oldu.

Kurs Müdürü Suat Göv ile Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden Şevval Yağmur Öztürk, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de yer aldı.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle