Hoşgeldiniz  

Uyuşturucu Kullanıcıları Suçüstü Yakalandı

Semih Köken | 18 Temmuz 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Uyuşturucu Kullanıcıları Suçüstü Yakalandı
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve satın alan kişilere karşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 3.130 gram kubar esrar maddesi ve 50 adet tabanca mermisi ele geçirdi.
Vatandaşların huzur ve güvenliği için operasyonlarına hız kesmeden devam eden Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Uyuşturucu kullanıcılarına göz açtırmayan jandarma ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden ve bulunduranlara yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Gazipaşa ilçesi girişinde durdurulan iki araç içerisinde şüpheli hareketlerde bulunan şahıslara üst araması yapıldı. Yapılan aramada 3.130 gram kubar esrar maddesi ve 50 adet tabanca mermisinin ele geçirildiği ifade edildi.
Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlemlere başlanıldığı belirtilerek, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle