Hoşgeldiniz  

Belediye personeline yemekhane müjdesi

Semih Köken | 01 Şubat 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Belediye personeline yemekhane müjdesi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, haftanın ilk gününde Kemer Belediyesi Arslanbucak hizmet alanında görevli personeli ziyaret etti. Çalışanlarla çay içip sohbet eden Başkan Topaloğlu, belediye personeline hizmet alanında yapılacak olan yemekhane hakkında bilgiler verdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet alanında çalışan personelle bir araya geldi.

Sabahın ilk ışıkları ile görevinin başında olan çalışanlarla çay içip sohbet eden Başkan Topaloğlu, çalışanların sıkıntıları hakkında da bilgiler aldı. Belediye çalışanlarına hizmet alanında yapımı planlanan yemekhane hakkında da bilgiler veren Başkan Topaloğlu, şunları söyledi; “Havalar çok soğudu. Bizim için sizlerin sağlığı çok daha önemli. Lütfen her biriniz kendinize dikkat edin. Hizmet alanımıza modern bir yemekhane yapmak için kolları sıvadık. Şu anda projesi hazırlanıyor. Beş yıldızlı bir otelin restoranı gibi bir yemekhane planladık. Bu sayede çalışanlarımızın öğle yemeği sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Yemekhanemizi kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer birimlerde görevli stajyerlerle de sohbet eden Başkan Topaloğlu, “Sanat okulunda öğrenim gören öğrencilerimiz Belediyemizde stajlarını yapıyorlar. Mesleklerini edinmelerinde ustaları da ellerinden gelen desteği veriyor. Tüm çalışanlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Etiketler: ,

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle