Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’ndan Pazar ziyareti

Semih Köken | 01 Şubat 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Turizm, Video Galeri, Yaşam A- A+

Başkan Topaloğlu’ndan Pazar ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış ve Kemer Belediyesi Başkan yardımcısı Emin Gül ile birlikte ilçe merkezinde açılan sebze meyve pazarını ziyaret etti.

Alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Başkan Topaloğlu, esnafa sağlıklı, bol kazançlı bir hafta dileklerinde bulunurken esnafın taleplerini de dinledi.

Burada yaptığı açıklamada Göynük Kapalı Pazar yerinde de sona doğru gelindiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Esnafımızın ve Kemer halkımızın rahatlıkla alışveriş edebilecekleri kapalı bir pazar yerleri olması hakkıdır. Bu bir lüks değil, günümüz şartlarında ihtiyaç haline gelmiştir. Pazar yerlerimizde yeni adresimiz Tekirovamız olacak. Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu, gelen taleplere anında tepki vererek ilgili kurumlarla iletişime geçip gelen öneri ve şikayetlerin de takipçisi olacaklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle