Hoşgeldiniz  

CHP’nin Kemer Adayı yeniden Necati Topaloğlu

Semih Köken | 01 Şubat 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

CHP’nin Kemer Adayı yeniden Necati Topaloğlu
Yerel seçimler öncesi Kemer’de partiler birer birer adaylarını açıklamaya başladı.
Kemer’de sürpriz yaşanmadı. Mevcut Belediye Başkanı Necati Topaloğlu CHP’nin adayı olarak açıklandı.
Topaloğlu, “Sen ben değil ‘Biz’ olacağız demiştik olduk. Şimdi ‘Bizler’ olmaya artarak devam edeceğiz” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Kemer’de yaptığı çalışmalarla partisinden geçer not alarak, Antalya’da az sayıda mevcut başkanlardan biri olarak aday gösterildi.
Aday olmasına kesin gözü ile bakılan Başkan Topaloğlu’nun ismi açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisi (PM) toplantısında belirlenen belediye başkan adaylarını paylaştı.
Açıklama sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Topaloğlu, “Biz olmaya çoğalarak devam edeceğiz” dedi.
Başkan Topaloğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Sen ben değil ‘Biz’ olacağız demiştik olduk. Şimdi ‘Bizler’ olmaya artarak devam edeceğiz. Beldibi’nden Çıralı’ya bölgemizde bulunan siz birbirinden değerli vatandaşlarımızla paylaşmak isterim ki; Sizlerin takdiri, Cumhuriyet Halk Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı Sn. Özgür Özel’in teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partimizin Kemer Belediye Başkan Adayı olarak seçime giriyoruz. Sen Ben Değil; ‘Biz’ olmaya geliyoruz demiştik! Sözlerimizin arkasında durarak ‘Bizler’ olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Bizleri bu mertebeye layık gören başta Genel Başkanımız sn. Özgür Özel’e, Antalya İl Başkanımız sn. Nail Kamacı’ya, Kemer İlçe Başkanımız sn. Âdem Barış’a, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerimize, birbirinden değerli MYK ve PM Üyelerimize, Kemer’deki tüm halkımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve tüm ekibimiz adına sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sevgi ve Saygılarımla.”

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle