Hoşgeldiniz  

Ak Parti Kemer Belediye Başkanı Adayı Rahman Şeker’e de destek istedi.

Semih Köken | 25 Mart 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset A- A+

Ak Parti Kemer Belediye Başkanı Adayı  Rahman Şeker’e de destek istedi.

Rahman Şeker ile Kemer’in Altın Çağı Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rixos Sungate Otel’de Kemerli turizmciler ile bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rixos Sungate Otel’de Kemerli turizmciler ile bir araya geldi. Toplantıya Kemer’de yer alan Otel sahipleri, genel müdürler ve diğer turizmciler katıldı.

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker yaptığı konuşmada; “Kemerimizi çağdaş ve sürdürülebilir bir geleceğe taşıyacak projelerimizi sunmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyorum. Kemeri altın çağına ulaştırma vizyonunuzun temel taşları kemerin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini vurgulayacak etkinlikler festival ve konserler düzenleyerek, şehrimizi sadece yaz aylarında değil yıl boyunca turistlerin radarında tutacağız. Ayrıca kış turizmi doğa ve macera turizmi spor turizmi kültür sanat etkinlikleri gibi çeşitli alanlarda projeleri hayata geçirerek kemerimizi turizmde 12 ay boyunca bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz.

Göreve geldiğimiz andan itibaren gençlerimizin başarılı bir gelecek inşa etmelerini sağlayacağız. Bilim teknoloji ve eğitim alanlarında sunduğumuz desteklerle gençlerimizi her alanda geliştireceğiz. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile burs ve materyal destekleri sunarak gençlerimizi daha iyi bir eğitimle donatıp gelecekteki başarılarına katkıda bulunacağız. Ulaşım, imar ,altyapı,gençlik, Kültür Sanat, tarım ve hayvancılıkta yapacağımız projelerimizle birlikte Kemerimizi her alanda kalkındırmayı ve altın çağına taşımayı hedefliyoruz.

Siz değerli hemşehrilerimizin destekleriyle birlikte güzel Kemerimizi daha yaşanabilir daha güçlü ve daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tamdır.”dedi.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle