Hoşgeldiniz  

Semih Köken | 21 Şubat 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Yaşam A- A+

–

AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker, girilmedik kapı, alınmadık gönül bırakmıyor.

Esnaflarla sürekli görüşmeler yapan hizmet ve projelerine yönelik istişarelerde bulunan Başkan adayı Rahmet Şeker’e Kemer’de her kesimden büyük bir destek geliyor.

Gittiği her bölgede büyük bir teveccüh ile karşılaşan Başkan adayı Rahman Şeker;  Kemer’e AK Parti Belediyeciliğini kazandıracaklarını belirterek, kendisi ve partisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı büyük memnuniyet içinde olduğunu söyledi.

Şeker, “Kemer’in potansiyelini ortaya çıkarmak, sorunları çözüme kavuşturmak ve herkes için daha yaşanabilir bir Kemer oluşturmak için çalışacağız” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantı ve ziyaretlerinde konuşan Rahman Şeker; ” Bu kutsal göreve talip olmamın temelinde şehrimize daha yaşanabilir, daha güzel kılma arzusu ve AK Parti’nin kalkınma vizyonunu Kemer’e taşıma isteğim yatmaktadır. Bu kutlu görevi laikiyle yerine getirebilmek adına sizlerin desteği ve güveni benim için çok kıymetli. Her birimizin paylaştığı bu güzel coğrafyada daha dinamik, daha adil bir belediyecilik anlayışını temsil etmek için buradayım. Deneyimim, bilgi birikimim ve enerjimle birlikte Kemer’i daha ileri taşımak için çaba harcayacağım” dedi.

Bir 3 kişi görseli olabilir

KEMER’İN YILLARDIR ÇÖZÜLMEYEN PROBLEMLERİNİN FARKINDAYIZ

Şeker, “Bu çatının bir üyesi olduğumu her daim gururla ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, kurulan Cumhur İttifakı’nın birleştirici ruhunu genelde yaptığımız görüşmelerle de devam ettirdik. Biz güçlendikçe, sizlerin desteğini arkamıza aldıkça kim ne derse desin bu yoldan bizi asla vazgeçiremeyecekler ve geriye döndüremeyecekler. 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezlerimizin takdirleriyle aday gösterildim. Kemerimiz için var gücümle çalışmanın sözünü burada sizlerin huzurunda veriyorum. Kemer’in yıllardır çözülmeyen problemlerinin farkındayız. Başta ilçemizin turizm potansiyelini sürdürülebilir kılmak amacıyla kapsamlı bir turizm stratejisi üzerinde çalışıyoruz. Altyapı çalışmaları ile ilgili projelerimizde Kemer’in yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Yollarımızdan altyapıya yeşil alanlardan enerji verilerine kadar geniş bir yelpazede sürdürülebilirlik ve turizm odaklı projelerimizde temeli gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir olarak bırakmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Bir 5 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilir

Etiketler: , ,

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle