Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’ndan tiyatro oyuncularına iftar yemeği

Semih Köken | 25 Mart 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Topaloğlu’ndan tiyatro oyuncularına iftar yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan ayı dolayısıyla tiyatro oyuncularına iftar yemeği verdi.

 

Kemer Viking Star Otel’de organize edilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Emine Öney ve tiyatro oyuncuları katıldı.

 

İftar yemeğinde tiyatrocularla selamlaşarak sohbet eden Başkan Topaloğlu, Kemer’de birçok oyun sergileyen Emine Öney ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

 

Başkan Topaloğlu, sergilenen oyunların Kemer halkı tarafından beğeniyle izlendiğine dikkat çekerek, “Emine hoca her sene yaptığı oyunlarla insanları düşündürdüğü kadar eğlendirmesini de bildi. Belediye başkanı olarak devam edersek önümüzdeki günlerde Kemer Belediyesi Kültür Salonunu yenileyeceğiz. İzolasyonunu ve iç dizaynını yenileyerek hem tiyatro hem de sinema salonu olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Kemer’de sinema veya tiyatronun başka kurulabileceği bir yer yok. Ben verdikleri emeklerden dolayı Emine hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Emine Öney ise “Kemer’de 40 yıldır tiyatro yaptık. Necati Topaloğlu başkanımızla da yıllarca bir arada çalıştık. Amacımız Kemer’e hizmet etmekti ve güzel çalışmalarda yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonra da yaparız.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle