Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere iftar yemeği

Semih Köken | 25 Mart 2024 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere iftar yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere iftar yemeği verdi.

Kiriş Mahallesi’nde Daima Biz Otel’de organize edilen iftar yemeğinde Başkan Topaloğlu’na eşi Fikriye Topaloğlu ve kurs müdürü Suat Göv eşlik etti.

Öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Topaloğlu, iftar öncesinde masaları tek tek gezerek öğrencilerle selamlaştı ve sohbet etti.

Başkan Topaloğlu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu belirterek, ülkede eğitim ne kadar kaliteli olursa refah ve mutluluğun o kadar artacağını söyledi.

Kemer’deki tüm öğrencilerin ana okulundan üniversiteye kadar Kemer Belediyesi’ne emanet olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, “Beş yıl boyunca çocuklarımızın eğitimini üstlendik. Evlerinden alıp okula, okuldan alıp kursa ve buradan da evlerine ücretsiz olarak taşıdık. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı çok iyi şekilde sınava hazırlıyor. Turizmci arkadaşlarımızın desteği ile sizlere burs desteği sağladık. Bunlar artarak devam edecektir. Sizin eğitim geleceğinizi iyi sağlarsak bizim mutluluğumuz da iyi olur. Biz sizleri seviyoruz. Eğitime desteğimiz artarak devam edecek. Hepinizi gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Öğrencilerden Alina Ceren Çakır, kursa başladığı andan itibaren kendilerine destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirerek, “Başkanımız sene başından beri bize çok güzel etkinlikler düzenliyor. Bugün de iftar yemeğinde bir araya geldik. Bundan daha iyi olabilir mi bilmiyorum. Başkanımıza her şey için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Elanur Ayar da öğrencilerin her zaman yanında olan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğine değindi.

Öğrencilerden Buse Koca ise kendilerine yaptığı desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, “Bugün iftar yemeğinde bir araya geldik. Bunu sağlayan Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Ramazan ayında da yanımızda. Kursumuzdaki öğretmenlerimize de her şey için teşekkürler.” diye konuştu.

Öğrencilerden Ömer Faruk Biçer, kendilerine iftar yemeği verdiği için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade ederek, “Başkanımız bize çok emek veriyor. Bu durumdan biz çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle