Hoşgeldiniz  

Esnafın yeni başkanı Adlıhan Dere

Semih Köken | 08 Nisan 2016 | Antalya Haber A- A+

Esnafın yeni başkanı Adlıhan Dere

 

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok’un vefatıyla boşalan başkanlığa yönetim kurulu kararıyla Adlıhan Dere getirildi.

Geçen 27 Mart’ta tedavi gördüğü Ankara’daki özel bir hastanede yaşamını yitiren AESOB’un 6 yıllık başkanı Abdullah Sevimçok’un ardından yaklaşık 10 gündür boş kalan başkanlık koltuğu bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından yeni sahibini buldu. Saat 13.00’de AESOB binasında toplanan yönetim kurulu oy birliği ile daha önce AESOB’un başkan vekilliğini de yürüten Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere’yi başkan seçti.

Yeni yönetimde başkan vekili Mehmet Ali Alkan’ın göreve devam edeceğini, kendisinden boşalan başkan vekilliğini ise Abdullah Sevimçok’un vefatıyla yönetime giren Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin’in devraldığını belirten Adlıhan Dere, “Bundan sonra rahmetli başkanımızın bıraktığı yerden aynı şekilde görevimize devam edip esnaf ve sanatkarlarımızla görüşüp istişare edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hiç kırgınlık olmadan bu süreci götüreceğiz. Antalya esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni yönetim ve AESOB üyeleri toplantının ardından Andızlı Mezarlığı’na giderek AESOB eski Başkanı Abdullah Sevimçok’un mezarını ziyaret etti. Dualar eden yönetim kurulu üyeleri Sevimçok’un mezarına çiçek bıraktı. (DHA)

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) BASKANI ABDULLAH SEVIMCOK'UN VEFATIYLA BOSALAN BASKANLIGA YONETIM KURULU KARARIYLA ADLIHAN DERE (FOTODAKI) GETIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Adlıhan Dere

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) BASKANI ABDULLAH SEVIMCOK'UN VEFATIYLA BOSALAN BASKANLIGA YONETIM KURULU KARARIYLA ADLIHAN DERE GETIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle