Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da tempo artıyor

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’da tempo artıyor

BOLU’da ilk etap kampını sürdüren Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, tempoyu artırmaya başladı.

 

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Dorukkaya Green Park Otel’de yeni sezona hazırlanan Antalyaspor, bugün de çift antrenman yaparak güç depoladı. Kırmızı beyazlı ekip, sabah antrenmanında ormanlık alanda ve göl kenarında fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı beyazlı oyuncular, daha sonra pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

 

Rıza Çalımbay nikah şahidi

 

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Ayhan Tenbeloğlu’nun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı. Hatay Antakya’daki Alina Kır Bahçesi’nde düzenlenen düğün töreninde Ayhan Tenbeloğlu hayatını Esra Kahraman’la birleştirdi. Çiftin nikah şahitliklerini, Antalyaspor Teknik Direktörü, Rıza Çalımbay ve Duygu Uzunadam yaparken, düğüne Antalyasporlu futbolcular ile eski futbolcu Servet Çetin de katıldı. Düğün nikah töreninin ardından müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar sürdü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle