Hoşgeldiniz  

DÖNGEL KARHANESİ

SEMİH KÖKEN | 26 Temmuz 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Döngel adlı kerhanenin sahibi olan Bertan’ın (Metin Akpınar), Rus mafyası aracılığı ile Rusya’dan getirdiği sermayelerin (!) ortadan kaybolmasıyla, mafyayla başı derde girer.
Mafyanın istediği parayı ödeyebilmek için bankadan kredi alır. Ama geri ödeme zamanı geldiğinde borcunu ödeyemez ve banka geneleve el koyar.
Bu acıyı hazmetmeye çalışan işletme sahibi ve çalışanları, gelen harika bir haberle eski neşelerine kavuşurlar: Ankara bankaya el koymuştur ve bankanın elinde olan işletmelerden birini, karlı hale getirip satmaya karar verir. Bunun için de, listede döngel eğlence tesisleri adıyla yer alan kurum seçilir ve bu görev için vatanından başka bir şey düşünmeyen son derece dürüst keskin (Ahmet Uğurlu) adlı bir yönetici atanır. Artık sermayeler ve Bertan devlet memuru, döngel ise Kârhanedir. Ve her şey vatan içindir.
Yukarıda yazılanlar bir filmin kısa hikâyesidir. Bu sinema filmi Türkiye’de epey ses getirmiş fakat acı gerçeklerle dolu, Türk sinemasının başyapıtlarından birisidir.
Bunu neden yazdığımı soracak olursanız, şimdi yazdıklarımı dikkatli okuyun. Ve yazının sonun da bana hak verirsiniz ya da vermesiniz bilmiyorum.
On iki yıldır Ak Parti Kemer’de yerel seçimleri kazanamıyor.Neden ve niçinleri bir o kadar çok ki hangisini yazsam bilemiyorum..
Yanlış adamlar, yanlış adaylar ihanet eden kurucular, partisini satan dostlar, hepsi bu katakorinin içinde giriyor.Ona rağmen Ak Parti yine Kemer’e yatırım yapıyor. Hastane yapıyor, köprü yapıyor, yol yapıyor ama hak ettiği oyu alamıyor.
Çünkü Antalya’dan uzanan el her defasında Kemer’i karıştırıp atıyor. Bunun en güzel örneği Zafer YAMAN’ın İlçe Başkanlığı görevinden alınması ile yaşayıp gördük.
Zaten ondan sonra da Kemer’de Ak Parti bir türlü istediği yere gelemedi. Buna gerek İl Teşkilatı gerekse Ak Partili Millet Vekilleri izin vermediler.
Bugün gelinen nokta da yapılan manipülasyon hareketi tam bir fiyasko ile sonuçlandı.17 ay önce İl Teşkilatının Ankara’ya götürdüğü üç İlçe Başkan adayından Halit ÇİLİNGİR’e görev verilmişti.
Ve bugüne kadar Çilingir ve ekibi canla başla çalıştılar. Bir anda ne değişti de Çilengir istenmeyen adam ilan edildi.
Nergiz çiçeği gibi FETO’dan soruşturma geçirmedi, Yaman gibi Partisine ihanet etmedi.
Bilakis Menderes Türel’in ekibinde plan ve bütçe de görev alan aktif bir insandı. Bir gece de nasıl oldu da harcandı?
Bu ve bunun gibi hareketler küskün olan Ak Partilileri olduğu gibi olmayanları da partiye küstürdü.Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN her fırsatta İl ve İlçe Teşkilatlarını Mental yorgunluğun atılması konusunda uyardı.Fakat bunu anlamak istemeyen veya kabullenmek istemeyen İl Teşkilatının yaptıkları bu şekilde ayaklarına dolandı.
Düne kadar bu Partiye hizmet eden isimler delege listelerinden siliniyor İlçe Başkanlığı sözü verilenlerin adamları delege olarak yazılıyor.
ALLAH’DAN KORKUN ,KULDAN UTANIN….
Bu vatandaşlar ,sizin İl Yönetiminize değil ,Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yolunda olan insanlardır.Bunları ne siz yiyebilirsiniz, ne de “Bu gazeteci bu partiye girmeyecek “diyerek tehdit edemezsiniz.
Ama….
Ev basan SİZ….
adam çıkaran SİZ…
ortağı olan SİZ…
Kusura bakmayın ama bunları yemeyen de halk olarak BİZ…
HERŞEY VATAN İÇİN….
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle