Hoşgeldiniz  

Tıp Fakültesi’nde ilk ders heyecanı

Semih Köken | 12 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tıp Fakültesi’nde ilk ders heyecanı

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi’nde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı, Atatürk Konferans Salonu’ndaki ilk ders töreniyle başladı.

Atatürk Konferans Salonu’ndaki ilk ders törenine AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Özbilim, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende öğrencilere seslenen Prof. Dr. Erol Gürpınar, “Sizler zorlu bir sınav sürecini başarıyla göğüsleyerek, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden ve en iyi fakültelerinden birine geldiniz. Bu önemli başarınızdan dolayı sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum” dedi.

AÜ’nün Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden biri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gürpınar, “Üniversitemiz eğitim kalitesi, sosyal imkanları ve eşsiz kampüsüyle Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri. Üniversitemiz, öğrenci memnuniyeti, akademik performans gibi birçok kriterin göz önünde bulundurulduğu pek çok araştırmada üst sıralarda yer alıyor. Tıp Fakültesi olarak, fakülteler bazında ilk sıralardayız. Bu önemli bir başarıdır. Sizler de böyle bir üniversitede eğitim alacağınız için çok şanslısınız” dedi.

Tıp Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk dersini veren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Özbilim, fakülte hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

İlk ders programı Dekan Yardımcı Prof. Dr. Cem Oktay, Dönem Koordinatörü Prof. Dr. Fatoş Belgin Yıldırım ve Toplumsal Destek Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Serap Toru’nun konuşmalarıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) TIP FAKULTESI'NDE 2017-2018 EGITIM-OGRETIM YILI, ATATURK KONFERANS SALONU'NDAKI ILK DERS TORENIYLE BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) TIP FAKULTESI'NDE 2017-2018 EGITIM-OGRETIM YILI, ATATURK KONFERANS SALONU'NDAKI ILK DERS TORENIYLE BASLADI. (EROL GURPINAR) (FOTO:ANTAYA-DHA)
indir

Foto 3 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) TIP FAKULTESI'NDE 2017-2018 EGITIM-OGRETIM YILI, ATATURK KONFERANS SALONU'NDAKI ILK DERS TORENIYLE BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle