Hoşgeldiniz  

Tenisçiler golf oynadı

Semih Köken | 28 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ANTALYA’nın Serik İlçesi’nde devam eden Antalya Open ATP Tenis Turnuvası’na katılan bazı tenisçiler, aldıkları derslerden sonra golf oynadılar.

Belek turizm merkezindeki Kaya Palazzo Tesisleri’nde gerçekleştirilen Antalya Open ATP Tenis Turnuvası’na katılan bazı tenisçiler, yaptıkları atışlar sırasında golfün de tenis kadar zor olduğunu söyledi. Golf oynamaya Alexei Vatutin, Janko Tipsarevic, Radu Albot, Anıl Yüksel ve Matthew Ebden katılırken, onlara Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile Türkiye’nin en genç golfçüsü Ali Altuntaş ve golf eğitmeni Gökhan Nalcı da eşlik etti. Tenisçileri Kaymakam Haluk Şimşek ve tesisin Golf Kulübü Müdürü Şehmuz Işık izledi.

Federasyon Başkanı Durmuş, Türkiye’de ilk defa çim kort turnuvası düzenlerdiklerini belirtirken şunları söyledi:

“ARTIK WİMBLEDON’DA SPORCUMUZ VAR”

“Dünyanın en önemli tenis sporcularını ülkemizde ağırlıyoruz. Ülkemizde tenis her gün bir basamak ilerleyerek yükseliyor. Hedefleri olan branşız. Çocuklarımız da doğru eğitim doğru programla çalışarak dünyanın en iyi tenisçileriyle maç yapıyor. Bu da sporcuların gelişimi açısından önemli. Federasyonumuza bağlı 40 bin lisanslı sporcu var. Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcu kaydı yapabilmek. Artık Wimbledon’da 6 sporcumuz var.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle