Hoşgeldiniz  

NEŞE GÜL’DEN JUDOCULARA TEŞVİK ÖDÜLÜ

Semih Köken | 23 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

NEŞE GÜL’DEN JUDOCULARA TEŞVİK ÖDÜLÜ

 

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle başarıdan başarıya koşan Kemer Halk Eğitim Judo Takımı’nı ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, sporcuları tek tek kutlayarak ödüller verdi.

Kemer Belediyesi’nin Göynük Hizmet Binası’nda antrenman yapan, spor malzemeleri, yol masrafları ve daha birçok ihtiyaçları Kemer Belediyesi tarafından karşılanan Kemer Halk Eğitim Judo Takımı, gittiği her şampiyonadan madalya ile dönüyor.

ÇİÇEKLERLE KARŞILADILAR
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, başarıdan başarıya koşan minik judocuları, Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası’ndaki antrenman sahasında ziyaret etti. Antrenörleri Zehra Aslan ve judocular tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Neşe Gül, tüm sporculara başarılar diledi. Ziyarette minik judocular çeşitli gösteriler yaptılar.

GÜL’DEN TEŞVİK ÖDÜLÜ
Sporculara eşi Mustafa Gül’ün selamlarını ileten Neşe Gül, “Kemer Belediyesi ve Başkanımız Mustafa Gül, spora ve sporcuya her zaman destek vermektedir. Gittikleri turnuvalarda madalyalar alarak Kemer’in gururu olan tüm judoculara teşekkür ederiz” dedi. Minik sporcularla tek tek ilgilenen Neşe Gül, onlara çeşitli hediyeler de verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle