Hoşgeldiniz  

Diş merkezine yeni uzman

Semih Köken | 10 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Diş merkezine yeni uzman

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne atanan ortodonti uzmanı Esra Ağaoğlu hasta kabulüne başladı.

 

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Vekili Dt. Murat Yılmaz, kaliteli, güvenilir sağlık hizmeti sunumu noktasında kendilerini yenileme ve geliştirme gayreti içinde olduklarını söyledi. Merkeze ortodonti uzmanı Dr. Esra Ağaoğlu’nun atanmasıyla kadrolarının daha da güçlendiğini belirten Dt. Murat Yılmaz, “Doktorumuz, merkezimize bağlı Meltem Diş Polikliniği’nde hasta kabulüne başlamıştır. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dilerim” dedi.

 

Ortodonti Uzmanı Dr. Esra Ağaoğlu ise ortodonti kelimesinin, Latince’de orthos- düzgün ve dontos- diş kelimelerinden oluştuğunu söyledi. Ortodontinin diş hekimliğinde diş ve çene düzensizliklerinin teşhis ve tedavisiyle ilgilenen uzmanlık dalı olduğunu kaydeden Dr. Ağaoğlu, ortodontik tedavideki amacın, diş ve çene anomalilerini düzeltmek, ideal diş-çene-yüz estetiğini sağlamak ve fonksiyonlarını iyileştirmek olduğunu ifade etti. Ağaoğlu, çocuklarda ortodontik tedavinin çene gelişimine yardım ederek dişlerin doğru pozisyonu almalarını sağladığını, yetişkinlerde ise var olan çapraşıklık ve kapanış bozukluklarının düzeltildiğini belirtti. Dr. Esra Ağaoğlu, “Ağız diş sağlığının geliştirilmesi genel sağlığın da iyileşmesine yardımcı olarak kişinin özgüvenini artırır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle