Hoşgeldiniz  

Başkan Minta’ya teşekkür plaketi

Semih Köken | 05 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Minta’ya teşekkür plaketi

TÜRKİYE Amatör Futbolcular Federasyonu (TAFF) Antalya Şube Başkanı Adnan İmirgi, Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta’ya teşekkür plaketi verdi.

 

TAFF Antalya Şube Başkanı Adnan İmirgi ve yönetim kurulu üyeleri, Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta’yı Kemer’deki ofisinde ziyaret etti. TAFF Başkanı Adnan İmirgi, Minta’ya 3 yıl içerisinde 39 amatör futbolcunun profesyonel olmasına katkısından dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

TAFF Başkanı İmirgi, Minta’ya amatör futbolculara verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, gelecekte de kendisinden aynı duyarlığı göstermeye devam etmeleri yönünde söz aldı.

 

Başkan Minta da “Biz Kemerspor 2003 olarak her zaman amatör genç futbolcularımızı takip ederek, profesyonel yapamaya çalıştık. Çalışmalarımız neticesinde 3 yıl içinde gol kralı Umut Dilek gibi futbolcularımızı yetiştirdik ve profesyonel yaptık. Gelecek dönemlerde de bu çalışmalarımızı devam ettirerek genç arkadaşlarımızı profesyonel yaparak Türk futboluna oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı ödül bizleri gerçekten onore etti. Kulübüm adına TAFF Şube Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle