Hoşgeldiniz  

Turizmde Yeni Hamle ve Hareket Platformu – TYHP kuruluyor…

Semih Köken | 05 Mart 2016 | Oteller, Turizm A- A+

Turizmde Yeni Hamle ve Hareket Platformu – TYHP kuruluyor…

Neden kuruyoruz?

Türkiye turizmi kısa sürede çok hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Kitle turizmi hareketine

odaklanan sektör, Dünya’daki yükselen rekabete karşı koyacak yeni bir bakış açısını

geliştirmekte geç kaldı. Son birkaç ayda yaşananlar Türkiye Turizminin bu rekabet

karşısında devam edemeyeceğini çok açık ve net bir biçimde göstermiştir.

Ülkemiz için yaşamsal öneme sahip bu sektörün, yanlış bilgi, yanlış yönlendirme ve yanlış projelerden dolayı zarar gördüğüne inanıyoruz. Bu yüzden, modern demokrasilerde tüm kamu kurumları, hükümet, birlikler ve dernekler ile iletişim kurup ortak çalışmalar gerçekleştirebilmek için trend oluşum olan sektörel platform modelini benimseyerek yola çıktık. Turizmde Yeni Bir Hamle ve Yapılanma Platformunu kurduk

Ne yapacağız?

·                     Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere,

·                     Başbakana,

·                     Hükümet Üyelerine

·                     TBMM’nin bütün üyelerine

·                     Bütün Belediye Başkanlarına

·                     Turizm sektörü ile ilgili bütün yerel ve ulusal görevlilere

·                     Sivil Toplum kuruluş ve derneklerine

Turizm ile ilgili bütün güncel gelişmeleri, dünyadaki yeni turizm ürün ve hizmetlerini, iç ve dış piyasaların gerçek durumunu, finans modellerini, yeni istihdam yöntemlerini, yeni vergilendirme modellerini ve Platform üyelerinin turizm sektörü ile ilgili her türlü öneri, görüş, talep ve eleştirilerini, raporlayıp ileteceğiz.

Uluslararası turizm piyasalarında Türkiye’nin rakiplerini daha sıkı ve sektörel göz ile takip edecek ve ilgili kurumlara ileteceğiz.

Aynı şekilde tüm Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız ve dernek, birlik ve STK’ların çalışmalarını, önerilerini ve turizm ile ilgili projelerini üyelerimize ve medyaya ileteceğiz.

Dünya turizm sektörü ile içiçe olmak ve Türk Turizm Ürünlerinin pazar reytingini artırmak ve yeni turizm yatırım ve trendleri Türkiye’ye çekmek.

Dünya medyası ile yakın ilşkiler kurmak, takip etmek ve doğru bilgiler vermek..

Kimler Üye Olabilir?

Bu konuda, sektörel anlamda hiç bire sınırlamamız yoktur. Sektörde doğrudan çalışanlar, tesislerde esnaflık yapanlar, otellere ve acentelere hizmet ve ürün satan tedarikçiler, sektörün en önemli aktörlerinden olan eğlence sektörünün çalışanları, en üstteki Genel Müdürler, bulaşıkhane çalışanları, havayollarındaki kabin görevlileri, pilotlar, sektöre yan ürün ve hizmet sağlayan IT çalışanları, Üniversitelerin turizm ve otelcilik okul ve fakültelerinde eğitim gören öğrenciler, akademisyenler, turizm ve otelcilik liselerininöğrencileri ve öğretmenleri, turizm medyası çalışanlar, turist rehberleri HERKES ÜYE OLABİLİR.

Platform her siyasi partiye eşit mesafededir. Hiçbir gizli ya da açık siyasi ajandamızyoktur.

Tek amacımız;

Milyonlarca insanımızın evine ekmek götürdüğü, kariyerinde geleceğini gördüğü busektörün, daha katılımcı, daha şeffaf, daha paylaşımcı bir ortak vizyon ile, daha başarılı,rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasıdır.

 

 10599224_1142452132446272_2586248304817162983_n

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle