Hoşgeldiniz  

Beşinci Bisiklet Festivali Kemer’de

Semih Köken | 01 Temmuz 2016 | Siyaset A- A+

Beşinci Bisiklet Festivali Kemer’de
Beşinci Uluslararası Antalya- Kemer Bisiklet Festivali Kemer Belediyesinin destekleri ile Kemer’de yapılacak.
Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden Antalya Bisiklet Festivali Derneği Yönetim Kurlu Başkanı M.Ceyhun Altın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Işıl Tutucu ve Adnan Tutucu katkılarından dolayı Başkan Mustafa Gül’e teşekkür ederek bir de bisikletçilerin giydiği forma hediye ettiler.
Festivalin amacını anlatan Bisiklet Festivali Derneği Yönetim Kurlu Başkanı M.Ceyhun Altın, “Bisiklet kullanımını büyük ölçüde yaygınlaştırmak, yurt dışı ve yurt içinden gelecek bisikletçilere Kemer’i tanıtarak turizme katkı sağlamak ve Antalya ve Kemer’de çeşitli bisiklet aktivitelerine uygunluğunu belirtmektir. Uluslararası kimliğe sahip olan festivalimize, daha önceki yıllarda düzenlediğimiz festivalde ülkemizin dört bir yanından gelen bisiklet sevdalıları dışında birçok ülkelerden de bisikletçi dostlarımız katılmışlardı. Eylül ayının sonunda başlayacak olan Antalya- Kemer Bisiklet Festivali için Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ü ziyaret ettik. Başkanımız hiç tereddüt etmeden teklifimize olumlu cevap verdi. Sayın Başkanımız Mustafa Gül’e teşekkür eder yapılacak olan Bisiklet Festivali Kemer halkına hayırlı olsun” dedi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise yaptığı açıklamada; Kemer Belediyesi olarak farklı aktivelerle Kemer’imizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Antalya- Kemer Bisiklet Festivalinin ilçemizde yapılmasının kendilerini mutlu ettiğinin altını çizen Başkan Gül; “Kemer Belediyesi olarak Kemer’de eğitim gören 6-7 ve 8’nci sınıf öğrencilerine yaklaşık 1450 bisiklet dağıttık. Turizm cenneti Kemer bir bisiklet ilçesi olmuştur. Kemer Belediyesi olarak bisiklet kültürünün yaygınlaşması ve zenginleşmesi adına önemli projelere imza atıyoruz ve de önümüzdeki yıllarda da bu projelere imza atmaya devam edeceğiz. Dedi
Kemer Belediyesi’nin desteğiyle 29 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Bisiklet Festivali, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 350 bisikletçiyi ağırlayacak.
Uluslararası Antalya- Kemer Bisiklet Festivali kapsamında buluşacak bisikletçiler, 4 gün boyunca Kemer ve çevresindeki tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmek için pedal çevirecek. Bisikletçiler, Akdeniz’in mavi sularının yanı sıra Beydağlarının yeşillikleri Phaselis Antik Kenti gibi doğal ve tarihi yerleri görme fırsatı yakalayacaklar.

Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle