Hoşgeldiniz  

Ukrayna’dan Kemer’e kardeş şehir

Semih Köken | 04 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Ukrayna’dan Kemer’e kardeş şehir

Ukrayna’da 46 kentin bağlı olduğu Lviv eyaleti Kemer ile kardeş şehir oluyor. Lviv Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Robert Dinaborskiy’i makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Lviv kenti ile kardeş kent olmaktan büyük memnuniyet duyarız” dedi.

Kemer Belediyesi Ukrayna’nın Lviv eyaleti ile kardeş kent oluyor. Ukrayna’da 56 belediyenin bağlı olduğu Lviv Eyaleti’nin Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Robert Dinaborskiy ile Mariyna Bashan ve Türk delegasyonu Ahmet Ünaldı, Nihat Begiç, Sinan Acun, Erdoğan Kocagöz Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

“KEMER’E ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ”

Kemer’in Ukraynalıların gözünde ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Robert Dinaborskiy, “Kemer’i çok seviyor ve ilçenize özel bir önem veriyoruz. Bu yüzden Kemer ile kardeş kent anlaşması imzalamak istiyoruz.  Kemer Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da geliştirmek isteriz” diye konuştu.

GÜL: BİZİM İÇİN BİR ONURDUR

Kemer’e turist gönderen ülkeler arasında Ukrayna’nın ilk sıralarda yer aldığını belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Ukrayna ile zaten iyi olan ilişkilerimizi böyle bir kardeşlik anlaşması ile pekiştirmekten çok mutlu oluruz. Lviv kenti ile kardeş kent olmaktan büyük memnuniyet duyarız. Prosedürleri en kısa sürede tamamlayıp kardeşlik anlaşmasını imzalamaya hazırız” dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle