Hoşgeldiniz  

SEMİH İĞDİGÜL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Semih Köken | 04 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

SEMİH İĞDİGÜL ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Hayvan Hakları Savunucusu ve Dizi Oyuncusu Semih İğdigül, çocuklara ve gençlere hayvan sevgisini aşılamak için yurt içinde binlerce kilometre yol kat etti. Geçen yıllarda da bir çok kez hayvanlar için benzer çalışmalar yapan İğdigül, 2 gün Kemer’deydi.


Kemer’de, belediye ile işbirliği yapan Semih İğdigül, 2 günlük bir çalışma yaptı. İğdigül,Kemer Belediyesi Sinema ve Tiyatro salonunda yüzlerce öğrenci ile bir araya gelirken, Göynük mahallesindeki Atatürk İlkokulu’nda ki yapılan çalışmalarda yoğun ilgi gördü. İğdegül’ün eğitim amaçlı programına katılan öğrenciler, bundan böyle hayvanlara daha iyi davranacaklarını açıklarken, Semih İğdigül’de, bu güne kadar binlerce öğrenciye hayvan sevgisini anlattığını açıkladı.


Hayvan sevgisini aşılamak için Binlerce kilometre yol kat ettiği anlatan Semih İğdigül, “Ben okullara hayvan hakları konusunda eğitim veriyorum. Bilgilendirme çalışması, eğitim drama ve tiyatro gösterileri yapıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 80 bin çocuğa ulaştım. Çok yerde lise, ortaokul ve ilkokul seviyesindeki gençlerimizle arkadaşlarımızla beraber olduk ve beraber olmaya devam ediyorum. Ne kadar çok çocuğumuza ulaşabilirsek o kadar sevgi diyoruz.
Şu anda Kemer’deyim. Kemer’de çalışmalar yaptık. Buradan sonra nereye giderim onu bilmiyorum. Böyle, gidip sevgi vermeye, vicdan vermeye, merhamet vermeye ve çocuklarımıza bu hayvan hakları konusunu işlemeye devam ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle