Hoşgeldiniz  

Müge Anlı’nın aradığı kayıp sevgililerin cesetleri bulundu

Semih Köken | 08 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Müge Anlı’nın aradığı kayıp sevgililerin cesetleri bulundu

Manavgat’ta bir süredir birlikte olan inşaat işçisi Ekrem Dallı (35) ile Azeri vatandaşı Hatira Hakverdiyeva’nın (44) cesetleri Manavgat Irmağı’nda birbirlerine 400 metre arayla bulundu.

Manavgat’ta bir süredir birlikte olan inşaat işçisi Ekrem Dallı (35) ile Azeri vatandaşı Hatira Hakverdiyeva’nın (44) cesetleri Manavgat Irmağı’nda birbirlerine 400 metre arayla bulundu. Dallı ve Hakverdiyeva’nın 22 Kasım tarihinden bu yana kayıp oldukları ve yakınları tarafından TV kanallarındaki programlar aracılığıyla da arandıkları ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Azeri vatandaşı Hatira Hakverdiyeva’dan haber alamayan yakınları bir süre önce Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne, Ekrem Dallı’nın yakınları da Manavgat İlçe Jandarma Karakolu’na kayıp başvurusunda bulundu. Kaybolan 2 kişinin yakınları bir TV kanalına da katılarak Hakverdiyeva ve Dallı’yı bulmaya çalıştı.
Ekrem Dallı ve Hatira Hakverdiyeva’nın, Dallı’ya ait 07 YU 473 plakalı otomobiliyle ortadan kayboldukları ve en son Oymapınar Barajı çevresinde görüldüğü yolunda alınan duyumlar üzerine Pazartesi günü Oymapınar Barajında Antalya Büyükşehir belediyesi İtfaiyesi ve dalgıçları tarafından yapılması planlanan arama çalışması aşırı yağış nedeniyle gerçekleştirilememişti.

Bu gece 00.30 sıralarında Manavgat Kordon Caddesi üzerinde bir vatandaşın ırmakta bir cesedin akıp gittiğini güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen Belediyeye bağlı özel güvenlik şirketi elemanları ve emniyet güçleri, cesedin Aşağı Pazarcı Mahallesi 1001 Sokakta 2 teknenin arasında kaybolduğunu belirtti. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri uzun süren çalışmanın sonunda 2 tekneyi birbirinden uzaklaştırmak suretiyle yüzü tanınmaz haldeki kadın cesedini ırmaktan çıkardı.
Cesedin Azeri kadına ait olabileceği ihtimali üzerinde duran Emniyet Güçleri, kayıp başvurusunda bulunan arkadaşı Azeri uyruklu Huraman Aydın’ı evinden getirerek teşhis yaptırdı. Huraman Aydın, cesedi kolundaki künye, boynundaki kolye ve karnındaki ameliyat izinden teşhis etti. Hatira Hakverdiyeva’nın cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
05.00 sıralarında ise Azeri kadının cesedinin bulunduğu yere yaklaşık 400 metre uzaklıkta tarihi Manavgat Köprüsü yakınlarında teknelere takılı halde bir erkek cesedi bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından ırmaktan çıkarılan cesedin üzerinde Ekrem Dallı’ya ait kimlik çıktı. Dallı’nın cesedi de Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

“SIK SIK TARTIŞIYORLARDI”
Hatira Hakverdiyeva’nın arkadaşı olan ve kayıp başvurusunda bulunan Azeri uyruklu Huraman Aydın, Hatira Hakverdiyeva’nın zaman zaman yanında kaldığını belirterek, “Bir süredir inşaatlarda çalışan Ekrem Dallı ile birlikteydi. Ekrem ev açıp birlikte yaşamak isterken Hatira bunu kabul etmediği için sık sık tartışmaya başlamışlardı. Kayboldukları gün de aynı konu yüzünden tartıştıktan sonra birlikte ayrıldılar ve bir daha haber alamadık” dedi.
Hatira Hakverdiyeva’nın Azerbaycan’daki eski eşinden 5 çocuğunun bulunduğu, Ekrem Dallı’nın ise bekar olduğu bildirildi. Dallı ve Hakverdiya’nın kesin ölüm sebepleri otopsi sonucu belirlenecek.



İHA

Anahtar Kelimeler:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle