Hoşgeldiniz  

Medya temsilcilerine EXPO gezisi

Semih Köken | 29 Şubat 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Medya temsilcilerine EXPO gezisi

ANTALYA’da 23 Nisan’da kapılarını açacak EXPO 2016’nın sergi alanı ve yapıları, medya temsilcilerine gezdirildi.
ANTALYA'DA 23 NISAN'DA KAPILARINI ACACAK EXPO 2016'NIN SERGI ALANI VE YAPILARI, MEDYA TEMSILCILERINE GEZDIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Aksu İlçesi’ndeki 112 hektarlık alanda ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla 23 Nisan’da açılacak EXPO 2016 sergi alanındaki çalışmaların yerinde incelenmesi amacıyla medya gezisi düzenlendi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın ve beraberindeki yöneticiler, Antalya’daki medya temsilcilerine, sergi alanını gezdirdi, alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sergi alanında Türkiye Biyoçeşitlilik Parkuru, Çocuk Adası, Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi, EXPO Kulesi, Restoranlar Sokağı, Amfitiyatro, Şakayık Terası gibi birçok yapıyı inceleyip bilgi alan medya yöneticileri, 5 bin kişi kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük Kongre Merkezi’ni de gezdi. Türkiye’nin ilk canlı bitki heykel sergi alanına yerleştirilen ve biyoçeşitlilik ve tarih alt temalarına uygun figürlerden oluşan 108 bitki heykel, medya temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.

Çalışmaların son hızla devam ettiğini belirten EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, “Kongre Merkezi’nin de tamamlandığını söyleyebiliriz. Sadece 114 metrelik Kule’nin inşaatı sürüyor. Şu anda inşaatı devam eden EXPO Kulesi’nin dışında diğer yapılar tamamlandı. Katılımcı ülkeler de bahçelerini oluşturuyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle