Hoşgeldiniz  

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Semih Köken | 07 Eylül 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset A- A+

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde Kemer Belediyesi tarafından açılan yaz kurslarına katılan 471 kursiyer düzenlenen programla sertifikalarını aldı.

Kemer Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen sertifika programına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, ATSO Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek, kursiyerler ile aileleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kemer Belediyesi ile Kemer Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde açılan yaz kurslarına katılan 471 kursiyere sertifikaları verildi.

Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin yaptığı ve ATSO tarafından yaptırılarak Kemer Belediyesine devredilen ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz kurs alan kursiyerler, karate, kick boks ve modern dans gösterileri sundu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, Şef Furkan Üstündağ yönetiminde mini bir konser verdi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, programda yaptığı konuşmasında, Kemer’de gencinden yetişkinine birçok kişinin yaz aylarında ücretsiz olarak kurs aldığını söyledi.

Kurslarda gördükleri eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik ettiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Çocuklarımız ve diğer kursiyerler, yaz aylarını güzel ve dolu dolu geçirdi. Bu konuda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Yaz kurslarıyla Kemer’de bir hareketlilik oldu.” dedi.

Başkan Topaloğlu, Cumhuriyet’in 100’ncü yılı dolayısıyla kurulan 100 kişilik Cumhuriyet Bandosu’nun Kemer’de konserler vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle