Hoşgeldiniz  

Vali Şahin, Kemer’i ziyaret etti

Semih Köken | 28 Ağustos 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Vali Şahin, Kemer’i ziyaret etti

Antalya Valisi Hulusi Şahin çeşitli incelemelerde bulunmak ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Kemer’i ziyaret etti. Kemer Kaymakamlığı önünde Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Şahin, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Şahin, Kemer Belediyesi önünde Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Tıraş, Cumali Afşin, Recep Yılmaz, Belediye Başkan yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın, Gülsüm Bal, daire müdürleri ve yerel tarihçi Ramazan Kar tarafından karşılandı.

Karşılama esnasında Ramazan Kar, Kemer’in tarihini anlattığı “Dünden Bugüne Kemer” kitabını Vali Şahin’e hediye etti. Vali Şahin, Kaymakam Çam ve beraberindeki heyet daha sonra Başkan Topaloğlu’nun makam odasına geçti. Vali Şahin burada, Kemer Belediyesi’nin yaptığı projeler ve devam eden çalışmaları hakkında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ndan bilgiler aldı.

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan ve girdiği sınavda Türkiye 117’incisi, Antalya ve Kemer birincisi olan Şevval Yağmur Öztürk ve Kurs Müdürü Suat Göv’le de görüşen Vali Şahin, Öztürk’ü başarısından dolayı tebrik etti. Kemer Belediyesi’nin eğitime verdiği destekten dolayı da memnuniyetlerini ifade eden Vali Şahin’e Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ziyaret anısı olarak Kemer fotoğraflı bir tablo hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle