Hoşgeldiniz  

Kemer’de çıkan orman yangını korkuttu

Semih Köken | 07 Eylül 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’de çıkan orman yangını korkuttu

Kemer’de çıkan orman yangını itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

Arslanbucak Mahallesi’nde otogar arkasında yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, orman, Kemer Belediyesi ve Kemer Arama Kurtarma Derneği (KEMKUT) ekipleri, yangına müdahale etti.

Hızlı yapılan müdahale sonucu yangın büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangının 2 çocuğun ateşle oynaması sonucunda yol kenarında bulunan tahtaların alev almasının ardından ormanlık alana sıçradığı öğrenildi.

Olay yerine gelerek yangın ile ilgili bilgi alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Yol kenarında yanan suntaların alevleri ormanlık alana sıçramış. İtfaiye, orman ve belediye ekiplerimiz hızla buraya gelerek yangına müdahale etti. Vatandaşlarımız yangın konusunda çok duyarlı ve dikkatli oluyor. Duyarlılıklarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle