Hoşgeldiniz  

Kemer’de Görme Engelliler Futsal müsabakaları başladı

Semih Köken | 15 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor A- A+

Kemer’de Görme Engelliler Futsal müsabakaları başladı

TÜRKİYE Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal B2, B3 Birinci Lig Birinci Devre müsabakaları, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde başladı.
TURKIYE GORME ENGELLILER SPOR FEDERASYONU TARAFINDAN DUZENLENEN FUTSAL B2, B3 BIRINCI LIG BIRINCI DEVRE MUSABAKALARI ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE BASLADI.(FOTOx:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Futsal B2, B3 Birinci Lig Birinci Devre müsabakaları, Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’ndeki Atatürk Spor Salonu’nda oynanıyor. 8 takım ve 100’e yakın sporcunun katıldığı müsabakalar B2 (görme oranı yüzde 10- 15 arası) ve B3 (görme oranı yüzde 15- 20 arası) branşlarında lig usulüne göre yapılıyor. Müsabakalar 21 Mart’ta sona erecek.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan vekili Hasan Sayyıdan, ilk aşaması yapılan turnuvanın ağustostaki ikinci aşamasında şampiyon takımların belirleneceğini söyledi. B2 ve B3 Futsal’ın, 8 branştan biri olduğuna işaret eden Başkan vekili Sayyıdan, bunun dışında B1 futsal, goalbol, atletizm, yüzme, judo ve satranç branşlarının da olduğunu anlatırken şöyle dedi:

“Bu yıl B1 futsal, goalbol kadın ve erkek takımlarımız ülkemizi paralimpik oyunlarda temsil edecek. Bu takımlarımız Avrupa Şampiyonu oldu ve önemli başarılar elde etti. Dünya tarihinde bir ülkenin 3 takımının aynı yıl içerisinde şampiyon olduğu görüldü.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle