Hoşgeldiniz  

Kemer turizmcilerinden Antalya’ya Türk yemekleri Restaurant’ı

Semih Köken | 14 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer turizmcilerinden Antalya’ya Türk yemekleri Restaurant’ı

Kemer ilçesinde yaklaşık 30 yıldır turizm yatırımcılığı yapan Şefik ve Sadullah Doğan kardeşler, Konyaaltı ilçesine bağlı Uncalı Mahallesi’ne isimlerine yakışır bir restaurant kazandırdı.

Kemer’de, 1987 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren Doğan ailesi, sektördeki birikim ve deneyimlerini Antalya şehir merkezine taşıdı. 1987 yılında Kemer ilçe merkezinde kentin ilk pansiyonlarından birini açan Şefik ve Sadullah Doğan kardeşler, 1991 yılında Şefikbey Apart, 1995 yılında Şefikbey Otel’i açtılar. 2011 yılından sonra Kemer’de otel sayısını 3’e çıkaran Doğan kardeşler 30 yıla yakın zamandır ilçede başarı ile turizm işletmeciliğini sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Uncalı’da düşündükleri çapta bir restaurant noktasında açık olduğunu gördüklerini belirten Şefik Doğan, “2015 yılında mimarlarımızla birlikte çok kapsamlı bir restaurant yapımı için çalışmalara başladık. Mülkümüzde yaptırdığımız çalışmaların ardından farklılığı hissedilen bir konsept yarattığımızı düşünüyorum. Mekanımız iki katlı. Alt katında otelcilik deneyimimizin de katkıları ile beş yıldızlı bir otelde görebileceğimiz son derece geniş bir alanda hijyenik bir mutfak yaptık. Restaurant bölümümüzde ise ahşap ağırlıklı, gelen misafirlerimizin göz zevkine de hitap edebileceğine inandığımız sıcacık bir alan yarattık. Bu alan içinde daha çok aile konseptli bir mekan olduğumuz için çocuklarımızı da düşündük. Çocuklar için kapalı alanda küçük ama son derece keyifli bir de oyun parkı yaptık. Hizmete girdiğimiz ilk günden itibaren Antalyalı vatandaşlardan çok olumlu tepkiler almak bizi memnun etti. Kısa bir süre içerisinde de güzel bir açılış organizasyonu ile Antalya’ya tam manası ile “Merhaba” demeye hazırlanıyoruz.” dedi

Restaurantta kapalı oyun alanının yanında duvar ve masalardan yükselen sedir kokuları misafirleri karşılıyor. Her biri alanlarında en az 20 yıllık tecrübeye sahip aşçıların görev yaptığı restaurantta özellikle Sultan Kebabı ve Pideli Köfte sipesyaller arasında yer alıyor.  Ayrıca mekanda sabahları serpme kahvaltı, öğlenleri leziz tatlarla hazırlanan ev yemekleri, yine öğlen ve akşam saatlerinde ise pide, kebap, döner ve ciğer çeşitleri de yer alıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle