Hoşgeldiniz  

Kemer iç pazarda tanıtılıyor

Semih Köken | 27 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer iç pazarda tanıtılıyor

KEMER Belediyesi ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından, yerli tatilcilerin Kemer’e ilgisini arttırmak için başlatılan ‘Kemer Tanıtım Günleri’ devam ediyor.

KETOB ve Kemer Belediyesi’nin ortak düzenlediği ‘Kemer Tanıtım Günleri’, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve turizmcilerin katılımıyla Kütahya ve Bursa’da gerçekleştirildi. 40’a yakın acenteyle görüşmeler yapan Başkan Gül ve beraberindekiler, tatilcileri Kemer’e davet etti.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini ve şu ana kadar gidilen illerin özellikle seçildiğini belirten KETOB Başkanı Tayyar Gül, “Ziyaret edilen iller, Kemer bölgesine en çok turist gönderen yerler. Bu illerin potansiyelini biliyoruz. İç pazardaki turist potansiyelini arttırmak için ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kemer’de organizasyonu planlanan etkinlikler hakkında takvim oluşturularak, acentelere ulaştırılıyor. Onlar da tatil satışlarında bu etkinlikleri sunuyor. İlgiyi arttırmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Tayyar Gül, Kemer Belediyesi ile başlattıkları ‘Kemer Tanıtım Günleri’ projesinin uzun vadede verimli olacağına inandığını belirterek, projenin hayata geçirilmesine destek veren Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle