Hoşgeldiniz  

Kemer Hayranı İtalyan Turistin Belediye Ziyareti

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Hayranı İtalyan Turistin Belediye Ziyareti

10 Yıl önce Kemer’e gelen ve Kemer aşığı Almanya’da yaşayan İtalyan Turist Kemer Belediyesini ziyaret etti.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret için gelen36 yıldır Almanya’da yaşayan İtalyan asıllı 68 yaşındaki Franco Greco , Başkan Gül’ün izinli olması sebebiyle Başkan Vekili Cumali Afşin’e ziyaretinde bulundu. Ziyarette Franco Greco’ya Mali İşler Müdürü Sadettin Karatekeli de eşlik etti.
Türkçe olmak üzere tam 6 dil bilen İtalyan Turist Franco Greco tam bir Kemer hayranı. Duygularını ve Kemer sevgisini Başkan Vekili Cumali Afşin’e anlatan Franco; “10 yıldır Kemer’e geliyorum. Her yıl iki defa Kemer’e geldiğini vurgulayan Franco, 6 hafta kaldığını ve Şubat-Mart ve Kasım aylarını Kemer’de çok iyi zaman geçirdiğini söyledi. Kemer’i her geçen yıla göre daha da güzelleşip ve geliştiğini bununda kendisini mutlu ettiğini Kemer belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.
Başkan adına kıssa bir konuşma yapan Başkan Vekili Cumali Afşin; Sizleri Kemer’de görmek bizleri de mutlu ediyor. Bir yabancının ülkemizi bu kadar çok sevmesi beni olduğu kadar Kemer halkını da gururlandırıyordur. Sizi Kemer’de ağırlamaktan son derece mutluyuz. Sayın Başkanım Mustafa Gül adına şahsınıza ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Dedi
Ziyarettin sonunda Başkan Vekili Cumali Afşin, Franco Greco’e bir Kemer Fotoğrafı bulunan plaket takdim ederek ziyaret için teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle