Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinden Suç Duyurusu

Semih Köken | 01 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesinden Suç Duyurusu

Kemerin Eski Belediyesi olan Göynük Belediyesi Eski Başkanı Necati Topaloğlu ve o dönemki  başkanı  vekili hakkında Suç duyurusu yapıldı.

Kemer Belediyesi tarafından suç duyurusunda bulunulan Necati Topaloğlu ve Başkan Vekili Kerim Ünal hakkında  imar çaplarında usulsüzlük tespit edildiği ve bu konu hakkında Kemer Cumhuriyet Savcılığına yasal işlem yapılması için başvuruda bulunulduğu  öğrenildi.

Olay   2007 yılında Göynük Belediyesi 174 ada 4 parselde bulunan ve imar çapı 20/10 çapı olması gerekirken 20/ 40 çap verilmiş ve bu sayede arsa sahiplerine usulsüz Çap verilerek  haksız kazanç sağladığı tespit edilmiş durumdayken  söz konusu belgelerin o dönemki Meclis Üyesi ve Başkan vekili olan Kerim Ünal ait olduğu  Ünal ın aynı zamanda  diğer başka işlerinde evrakta sahtecilik  suçlaması ile mahkemeye verildiği biliniyor.

CHP nin Kemer ilçe Başkan Adayı Hüsnü Ünal ın sabıkalı kardeşi olan Kerim Ünal  o dönemden bu yana eski meclis üyeliğini kullanarak O bölgede Emlakcılık yaptığı  ve bu şekilde işlere karıştığı biliniyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle