Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Tanıtım Ataklarını Aralıksız Sürdürüyor

Semih Köken | 24 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Tanıtım Ataklarını Aralıksız Sürdürüyor

Almanya’nın Nürnberg şehrinde düzenlenen Freizeit Messe Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Her turizm fuarına katılmak için çaba sarf eden Kemer Belediyesi Kemer için oldukça önemli olan bu yıl 50. Düzenlenen Nürnberg Freizeit Messe Turizm Fuarında.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada; katıldığımız diğer fuarlarda olduğu gibi Nürnberg fuarında da acentelerinin ziyaretlerinin yanı sıra, Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşemiz Sayın Osman Şahin ve Agne Tour sahibi Sayın Ali Kaya İle 2016 yılı için Alman Pazarını değerlendirdik. Dedi
Almanya ve Avrupa ülkelerindeki fuarlarda yapılan tanıtım ataklarının önemine değinen Başkan Gül; “inşallah Avrupa pazarında olduğu gibi Alman pazarında beklenen ilgiyi görerek Kemer bölgesi turizmde Alman ve Avrupa ülkeleri misafirlerini ağırlayarak turizmde iyi bir sezon geçirir. Dedi
Bu yıl 50. Düzenlenen Nürnberg Freizeit Messe Turizm Fuarı 100.000 ziyaretçi bekleniyor Kemer Standını ziyaret eden Nurnberg Baş Konsolosu Yavuz KÜL ve Nürnberg Nachrichten Baş Editörü Joachim Hauck’a ziyaretlerinden dolayı Başkan Gül, birer plaket takdim etti.
Ayrıca Kemer Standını ziyaret eden ziyaretçilere başkan Mustafa Gül eşi Neşe Gül ile birlikte bölgemizin tanıtım materyali dağıttılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle